till johannes

Eftersom jag inte har något att göra för tillfället på jobb, för jag är så jävla snabb och har redan gjort mina plikter så har jag knopat ihop ett litet god morgon-brev till Johannes som öppnar imorn.

Vad sägs om detta?

"Hej och God Morgon!

Först vill jag säga att du är söt, så nu har du fått lite mer självförtroende och orkar ta denna dag med storm. Andra saken är att om jag säljer fler tvättar än dig så är du skyldig mig 100 kronor. Detta bestämde jag igår kväll och det finns även en underskrift (titta nedan) på det, så det är 100 % juridiskt bindande.
Tredje saken kommer jag inte på mer än att det låter trevligt.
Så jag önskar dig en underbar morgon, med Johanna (the new girl in station) och The Big Boss!

Klockan 11 kommer jag instapplande för att ljusa upp din dag ytterligare. Jag ska försöka komma lite tidigare så du ska slippa att lida så mycket utan mig, förstår att det blir jobbigt ibland, men kämpa på! J

Du är bäst!"

Lite uppskattning behövs på jobbet, och detta är ren kärlek (tolka det rätt), från mig.


dina åsikter
Postat av: Mikael

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-04-01 @ 10:32:55
din blogg: din blogg:

skriv din mening här;

ditt namn:
ihågkommen;

din mail:

din blogg:

din åsikt:

trackback