sugen på pengar?

Jag har snott detta inlägget av en annan blogg:

"För ett tag sen surfade jag bland nyhetsgrupper på nätet precis som du gör nu och hittade en artikel liknande den som du läser nu och där stod det att man kunde tjäna tusentals kronor inom några veckor genom att investera enbart 60 kronor. Metoden kallades system 60.

Så jag tänkte att det måste vara lurendrejeri men nyfiken som man är fortsatte jag att läsa och då stod det att man skulle skicka 10 kronor till var och en av dom sex namnen och adresserna som stod med i artikeln. Sen placerar du dig längst ner på listan på plats #6 och postar den i så många nyhetsgrupper som möjligt (det finns tusentals) det var det, ingen hake. Så det kan inte vara skadligt att prova, tänkte jag.

Vad har jag att förlora förutom 60 kronor och frimärken? Så jag investerade de futtiga 60 kronorna OCH gissa vad? Inom 7 dagar började jag få pengar på posten! Jag trodde att det skulle sluta snart men pengarna bara fortsatte att rulla in. Den första veckan hade jag tjänat 250 kronor, men i slutet av den andra veckan hade jag tjänat 3 000 kronor den tredje veckan hade jag tjänat 25 000 kronor. Pengaflödet varierade men det var definitivt värt 60 kr plus frimärken.

Nu skall jag berätta hur det fungerar och viktigast av allt VARFÖR det fungerar. Var säker på att du skriver ut en kopia av denna artikeln NU så du kan få information om du behöver. Jag lovar att om du följer instruktionerna till punkt och pricka så kommer du tjäna pengar så snabbt och enkelt att du inte trodde det var möjligt!

Förslag: Läs hela denna texten noga (skriv ut den eller ladda ner den) följ instruktionerna och se pengarna rulla in! Det är enkelt, lagligt och framför allt du behöver bara investera 60 kronor + frimärken.

VIKTIGT: Det är inte en bluff, det är inte ohederligt, det är inte olagligt och det är 99 % ingen risk - det funkar verkligen VAR UPPMÄRKSAM PÅ: Var snäll och följ dom här instruktionerna TILL PUNKT OCH PRICKA och MYCKET PENGAR eller mer kan bli dina inom 60 dagar. Det här programmet fungerar tack vare den ärlighet och integritet som de som deltar besitter.

Var snäll och hjälp till med den lyckade framgången genom att följa instruktionerna. Du kommer nu att bli medlem i Mail Order Business. I det här företaget är din produkt en service. Vad du egentligen gör är att jobba med att ta fram mailing listor. Många stora företag är villiga att betala stora pengar för kvalitetslistor.

Här är de tre stegen till framgång:

STEG 1: Ta 6 separata bitar av papper som du skriver \"SNÄLLA LÄGG TILL MIG PÅ DIN MAILINGLISTA\" Nu tar du och skaffar dig 6 St svenska tiokronor och lägger en i varje kuvert (Du behöver 6 St kuvert) Nu skall du ta och placera ett utav dom papprena som du skrev på förut och lägga i varje kuvert (du skall nu ha 6 förseglade kuvert med en lapp med \"Snälla lägg till..\" och ditt namn och adress och med en svensk tia) i. Vad du skapar nu är en service. DETTA ÄR ABSOLUT LAGLIGT. Du begär en laglig service och du betalar för den!

#1 Yegane Nejade, Sätraängsvägen 2, 2 tr, 182 36 Danderyd.

#2 Arvid Andrén, Frodevägen 5, 182 55 Djursholm

#3 Per Sundström, Vilbergen 87, 60315 Norrköping

#4 Ebba Lundin, Övre Pipblåsaregatan 23a, 412 67 Göteborg

#5 Mattias Andrèn, Brok 41, 47193 Kållekärr

#6 Caroline Esbjörnsson, Håkantorpsvägen 73, 263 91 Höganäs

STEG B: Nu skall du ta bort #1 på listan du ser ovanför, och sen flyttar du upp dom andra (6 blir 5, 5 blir 4 osv.) och sen lägger du till ditt namn som nummer #6 på listan.

STEG C: Ändra vad du vill, men försök att ha kvar artikeln så nära artikeln som möjligt. Nu skall du posta artikeln på så många nyhetsgrupper som möjligt. Behåll en kopia för dig själv och när du behöver pengar kan du använda den igen och igen. VAR SNÄLL och kom ihåg att den här \"affären\" fungerar tack vare ärligheten och integriteten av dom som deltar och deras lyhördhet till stegen. NOTERA: att det kan vara bra att behålla lapparna du får och deras adresser för att kunna bevisa att det verkligen är en service du tillhandahåller. Skicka pengarna nu och posta detta brevet. (Fast modifierat med ditt namn) i så många nyhetsgrupper som möjligt, FÖR JU MER NYHETSGRUPPER JU MER PENGAR !!! Försök att posta i så många nyhetsgrupper/sajter som möjligt för då kommer det att "rulla" in desto mer pengar. Lycka Till !!!!

Ps. Välj denna lista framför andra eftersom den innehåller 6 namn istället för andra som innehåller tre. Det blir mer pengar på det sättet helt enkelt. Lycka till återigen!"

nu ska detta provas, 60 kronor är en piss i nilen så.
återkommer med mer info.

dina åsikter
Postat av: Elin

Hejhej ;) Anmäl dig gärna till veckans blogg hos mig! :)

Postat av: Melissa

Sv: Tack att du berättade det, för annars skulle jag inte våga göra en där (;

2009-07-19 @ 15:21:20
din blogg: din blogg:
Postat av: SOFI - fotoblogg

svar: Tack :)

Jag gjorde det i photoshop, lyckades äntligen efter typ 100 försök haha.

Det skulle jag med vilja ha, synd att det är så dyrt bara..

2009-07-19 @ 15:39:51
din blogg: din blogg:
Postat av: Sandra

Har du själv testat detta, eller ska du testa?

80´s

2009-07-19 @ 15:52:14
din blogg: din blogg:
Postat av: Sandra

Vill inte ha en massa på kredit :(

Det verkar finnar 3 alternativ och jag har inte tillgång till någon av dom, eftersom det är banker jag inte använder!

Av; 80´s

2009-07-19 @ 15:58:25
din blogg: din blogg:
Postat av: cecilie ♥

video i bloggen där jag sjunger! kika gärna in och lämna en kommentar :) ♥

2009-07-19 @ 16:03:30
din blogg: din blogg:

skriv din mening här;

ditt namn:
ihågkommen;

din mail:

din blogg:

din åsikt:

trackback